Rendezvényszervezőknek ajánljuk
Tisztelt rendezvényszervezô!

Az El-Vándorló Lovastanyát és a tanya szolgáltatásait ajánljuk az Ön figyelmébe, amely évek hosszú sora óta ad lehetőséget bensőséges családi, baráti társasági (névnapok, születésnapok, ünnepek, évfordulók, stb.) és kötetlen szervezeti és céges (tréningek, csapatépítések, sikerünnepek, stb.) élmény gazdag programok lebonyolításához.
Rendezvényhelyszín
Amit kínálunk: rendezvényhelyszínt a Sóstóhegyi tiszta levegőben, csodálatos természeti és épített környezetben az Ön, Önök személyes igényeihez maximálisan alkalmazkodva. Ehhez kínálunk jól felszerelt konyhát, szabadtéri főzési és piknik lehetőséget, kihangosítást, informatikai infrastruktúrát, fotó, videó; illetve aktív lovas szolgáltatást.

Lovagkori produkciónk

A látványos, egy órás műsorunkat ajánljuk az Ön figyelmébe: az El-Vándorló Lovastanya középkori hangulatot megidéző Lovagi Torna produkcióját. Műsorunkhoz teljes felszereléssel, épített díszlettel, hangosítással rendelkezünk.

Az El-Vándorló Lovagi Torna műsorunkban a lovagkort elevenítik meg pergő, színpompás és akciódús produkciójukkal profi lovasaink a közönség aktív bevonásával. A sok humorral átszőtt kosztümös történetben a gonosz Fekete lovag a nézők soraiból kiválasztott királykisasszony kegyeiért és kezéért száll harcba a lovagi tornán. Három fegyvernemben - harcicsillag vetésben, dárdahajításban, kopjatörésben - vív meg vetélytársaival úgy, hogy saját apródja folyamatosan cselt sző ellene.

Az Ön, Önök megelégedettsége a névjegyűnk! A rendezvényei előtt egész évben nyitva áll a kapunk. Várjuk jelentkezését szeretettel!